تیم تبلیغاتی بربرها، از تیم طراحی کلایو ویلکنسون خواستند تا دفترکاری آنها را طراحی کنند. نتیجه به دگردیسی فضای اداری ختم شد.

گروه بربرها که نسل جدید شبکه های تبلیغاتی اینترنتی هستند، برای طراحی یک دفترکاری مدرن به تیم معماری کلایو ویلکنسون مراجعه می کنند.  آنها می خواستند که محیط کاری اشان جایی باشد که در کنار افزایش حس همکاری تیمی و بهرمندی از خلاقیت های فردی، به شکلی نمایانگر رشد کسب و کارشان نیز باشد.

تیم بربرها زمین مسقفی به مساحت ۲۳ هزار فوت مربع را در بورس فروش پوشاک نیویورک اجاره کردند و تلاش کردند تا با ایجاد تغییرهای زیاد در محیط، آن را به یک فضای دوست داشتنی و مهیج تبدیل نمایند.

بیشتر مردم مایلند تا در یک دفتر فلت کار کنند، چراکه به سادگی برای جلسات و ملاقات های کاری به فضاهای اداری دفتر دسترسی دارند و به سادگی حضور همکارانشان را در کنار خود احساس می کنند. این حس در واقع شکلی از روحیه ی طبیعی انسانی برای باهم بودن است. تیم طراحی کلایو ویلکنسون از این ایده ی تیم بربرها هیجان زده شد و برای همین یک میز طویل مسطح را طراحی کرد تا همه ی اعضای تیم بتوانند دور آن بنشینند، بدون اینکه کسی دقیقا مالک بخشی از میز باشد و یا قسمتی از میز را بنا به علایق و سلایق خود دکور کند. این میز بیشتر شبیه یک سیم الکتریکی بود. محوریت سطح صاف این میز به شکلی نقش یک رسانه را برای اتصال این جامعه ی کوچک کاری بازی می کرد تا به سادگی با یکدیگر حرف بزنند و ارتباط برقرار کنند.

ساختار تخته چند لایه از کف بلوطی آغاز می شود، بالا می رود و بعد به امتداد میز اضافه می شود. بخاطر اینکه این شکل از برش های موجی شکل باعث می شود تا نوعی حس حرکت و شادابی در محیط امتداد یابد.

نتیجه فضای غار مانندی که در زیر گنبد ایجاد شده است، و همینطور لانه های چوبی دیواره ها، بخشی از محیطی است که می تواند به عنوان کتابخانه ای کوچک و یا قفسه های دم دستی استفاده کرد.